Hem » Diabetikerbarn » Film: Ett litet barn och en spruta

Film: Ett litet barn och en spruta

Efter mycket funderande fram och tillbaka gör jag nu ett stort undantag. I normala fall visar jag inte ansiktsbilder på mina barn, men nu publicerar jag en film när mini-Amanda tar en insulinspruta, två månader in i sin diabetesdiagnos. Det här gör jag för att filmen så hjärtskärande visar verkligheten för ett barn med diabetes och jag hoppas att den kan #öppnaögonen för att diabetes är en krävande sjukdom att leva med.

Filmen visar hur en inte ens två år gammal parvel redan vet precis hur man gör med en insulinspruta. Att hon redan lärt sig att stå ut utan minsta tjafs, fast man ser att det gör lite ont. Det här är en enda spruta av de knappt 500 hon hann ta innan hon fick pump.

Så här är hon, vår fantastiska Amanda!

 

3 Responses

 1. Agnetha
  | Svara

  Så duktig liten tjej ❤

 2. Stina
  | Svara

  Älskade onge!

  • Anna Sandhammar
   | Svara

   💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *