Hem » Inför resan » Hängslen och livrem och några snören

Hängslen och livrem och några snören

skrivet i Inför resan 0

Diagrejer_till_resanIgår kom resereservpumpen, och nu har vi så smått påbörjat packningen! 🙂 Vi ska ha med hängslen, livrem och ett par extrasnören att ha i brallorna om första, andra och tredje alternativet går åt pipan. Igår kväll upprättade vi ett excelark (ni som känner Hugo tror kanske att det var på hans initiativ, men den här gången var det faktiskt jag som insåg att hans klottriga lista började bli helt oläslig till och med för honom själv). Det var helt enkelt nödvändigt för att hålla reda på alla diabetesgrejer som ska med. Dessutom måste vi komplettera det vi har hemma. En del ska beställas på apoteket, en del behöver vi ha nytt recept för och ytterligare en del ska beställas från ett annat ställe. Rena rama hjärngympan.

Tur att vi ska till varmare länder så att vi inte behöver dra på skrymmande kläder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *